Начало »  За нас

ЗА НАС

Мисията

на eSport.bg е да предложи на любителите на активния начин на живот и ценителите на природата един удобен и модерен начин да изберат и закупят всичко необходимо за тяхното любимо занимание. Всичко това по един модерен и удобен начин, седейки в своя дом или офис, пестейки време и средства, които биха посветили на своето семейство или хоби.

Целите

на eSport.bg са да се превърне в най-големият, най-зареденият и най-популярен интернет магазин за марки и стоки за свободното време. Място, където с удоволствие да прекарвате минутите почивка в офиса или вечерите пред домашния компютър. Място където да можете да разгледате и изберете най-доброто от световните марки, да научите за най-новите технологии и нововъведения и разбира се да закупите желаните от вас стоки с несравнимо удобство и на конкурентна цена.

Защо с eSport.bg?

  • Тук можете прилежно и удобно да разглеждате продуктите по продуктови категории и подкатегории, по марки и по спортове. Всеки един продукт в магазина се намира на мястото на което очаквате да го намерите, а разнообразието от марки и продукти ще допринесе за вашето удовлетворение като потребител.
  • Обичате ли промоциите? Всяка седмица при нас ще намерите специално подбрани популярни артикули на промоционални цени! Просто разгледайте секцията с промоционалните ни продукти и направете своят избор сега!
  • Тук ще можете на спокойствие да разгледате снимки, да сравните и проучите в детайли всички продукти които ви интересуват, без да бъдете притеснявани от продавачи (компетентни или не), или да мислите дали неправилно паркираната ви кола не е вдигната от паяк...
  • Само нашият магазин е отворен 7 дни в седмицата, 24 часа в денонощието и е достъпен от цялата страна.
  • Ние ви предлагаме услугата да публикувате обява за продажба на старата си екипировка с голям шанс тя да бъде прочетена от потенциален купувач. Обявите биват публикувани след одобрениет на наш оператор.

Причините да изберете eSport.bg разбира се не свършват до тук.

Ще оставим на вас да откриете за себе си най-полезните страни на eSport.bg, а след това ще се радваме да ги споделите с нас на нашите контакти.

Какво предстои?

Освен добавянето на все повече марки, категории и продукти, очаквайте големи изненади от нас - спонсорства на състезания, игри с посетителите, информация за спортни събития, публикации за продукти от магазина, интересни факти за различните спортове... списъкът на нашите идеи практически няма край! Просто ни посещавайте редовно или се запишете за нашият newsletter за да сте в течение на най-новите развития в eSport.bg

Кои сме ние?

Основателите на този сайт сме почители на активния начин на живот, практикуваме ранообразни спортове и също като вас желаем да прекарваме пълноценно малкото си свободно време. Следвайки тази основна идея, eSport.bg бе замислен и създаден за вас, активните хора на България.

Вход
Моят акаунт Помощ
Моите поръчки Контакти
Няма продукти
в кошницата