Начало »  Гаранции и връщане

Гаранции и връщане - въпроси и отговори


Имам нужда от гаранционен ремонт на закупен от eSport.bg продукт, какво да направя?

В това отношение eSport.bg не се различава от който и да е магазин в който сте пазарували. Продуктите които предлагаме са нови и са придружени с оригинални гаранционни карти на официалния вносител. При нужда от гаранционен ремонт, свържете се с гаранционния сервиз посочен на гаранционната карта. Свържете се с нас на нашите контакти в случай, че имате нужда от съдействие.

...към заглавието...

 

Получил съм грешен продукт, какво да направя?

Взели сме всички мерки подобна грешка да е невъзожна. В малко вероятния случай на човешка грешка, просто ни върнете продукта неупотребяван, в оригинален вид, опаковка и етикети на производителя и ние ще ви изпратим правилния продукт. В този случай транспортните разходи за връщането и повторното изпращане ще бъдат за наша сметка.

...към заглавието...

 

Полученият продукт ми е малък/голям, какво да направя?

В таблиците с размери подробно е описано как и кои мерки да си вземете, за да може продуктите които купувате от нас да ви стават перфектно, всеки път. Моля четете ги внимателно преди да изберете своя размер продукт.

Ако все пак закупен от вас продукт не отговаря на размера Ви, просто ни върнете продукта неупотребяван, в оригинален вид, опаковка и етикети на производителя и ние ще ви изпратим продукта с верния размер. В този случай транспортните разходи за връщането и повторното изпращане ще бъдат за ваша сметка.

...към заглавието...

 

Желая да върна закупен продукт

Като потребител имате право да върнете закупен от вас продукт в 7 дневен срок от доставката му без да дължите неустойка или обяснение. Условието е той да е неупотребяван, в оригинален вид, опаковка и етикети на производителя. В този случай ние ще ви върнем парите които сте платили за поръчката си минус транспортните разходи за изпращането и застраховката.

...към заглавието...

 

Имам други въпроси относно доставката, връщането и...

Ако имате други въпроси, моля запознайте се с раздел "Общи условия"

Разбира се ние винаги сме на разположение да отговорим лично на вашите въпроси.

...към заглавието...

Вход
Моят акаунт Помощ
Моите поръчки Контакти
Няма продукти
в кошницата